Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xj
xjanssenx - 12-01-2015 10:05:39
Voeding & Gezondheid

Anytime abonnement opzeggen

Hallo,

ik heb in oktober vorig jaar een proefabonnementen afgesloten bij anytime fitness voor 7 dagen. daarna heb ik kort een gesprek gehad met de manager van de sportschool en heb ik tot mijn grote fout toen al een contract/overeenkomst ondertekend. we hadden afgesproken dat het abonnement dan in januari zou ingaan. omdat ik nog niet helemaal zeker was of ik toch bij anytime wilden gaan sporten zou de sportschool eind december (vorig jaar) nog even contact met mij opnemen om te vragen of ik het alsnog wilde doen. dit is niet gebeurd en ik heb er eerlijk gezegd ook niet meer aan gedacht. ik keek net mijn bankrekening na en ik zag dat de sportschool € 34,- van mijn rekening heeft afgehaald voor het abonnement, welke een jaar zou duren. ik ben hier mee oneens omdat ik alsnog geen lid wil worden van de sportschool en ook nog geen gebruik heb gemaakt van de faciliteiten aldaar, welke ook niet mogelijk zijn omdat ik nog geen toegangssleutel heb gekregen.

mijn vraag is of het alsnog mogelijk zou zijn om het (jaar) abonnement op te zeggen of het contract ongeldig te laten verklaren ?

bij voorbaat dank