Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
meganchloe - 13-01-2015 12:40:40
Geldzaken & Recht

achterstallig onderhoud / geen onderhoud

Ik ben in 2011 in mijn huidige woning komen wonen (velsen), was noodsituatie, en nog bewoond, dus niet op alles gelet.
nu kom ik steeds meer gebreken tegen in mijn woning. mede let ik beter op kleine, maar toch onveilige dingen ivm mijn dochter van 5 maanden.
ventilatie roosters, die niet open of dicht kunnen, kozijnen verrot. zwarte schimmel in mijn badkamer, tegels onder mijn wc pot die los raken en verdwijnen. geen idee waarheen. balkon deuren die niet goed meer sluiten. scheuren in mn muren, van onder tot boven, keuken kasten die vol met vocht zitten. nu heb ik via mijn woning corporatie een speciaal iets moeten aanschaffen ( solide abonnement ) zodat ze dingen komen repareren. alleen nu kreeg ik al te horen, dat mijn wc, moet ik zelf maar opnieuw betegelen, want dat valt onder zelf gemaakte schade (?) mijn badkamer, waar de schimmel zit door het vocht, moet ik zelf maar even opnieuw schilderen, terwijl ze toch een flinke klus aan mn badkamer hebben ivm douche kraan vervangen en de verrotte kozijnen. kan ik hier iets mee, of is verhuizen de enige optie? ook met de klachten afhandeling doen ze niet zo veel. ik heb al diverse klachten ingediend over de duiven stront die op mijn voor balkon ligt en voor de haldeur van de flat. krijg ik niet eens reactie op