Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1m
1margaretha - 21-01-2015 11:20:29
Computers & Telefonie

MIDDEN IN DE NACHT!

Als afgelopen nacht om 0.2.21 uur de telefoon gaat schrik ik me wezenloos. met een ziek kind in het buitenland.....het blijken een paar sms/jes te zijn van vodafone. welkom in de wereld van mobiel internet en mms / je hebt zojuist de instellingen voor internet en mms ontvangen.vanaf nu kun je met jouw toestel ook internetten en mms´en. van 1501 21 jan 2015 02:21 lees ik daarna nog een sms
waarin ik lees dat mijn telefoon niet gebruiksklaar is en ik instructies moet opvolgen op mijn toestel om gebruik te kunnen maken van internet en sms. nog een sms vertelt de pincode.
is dit een ongevraagde actie van vodafone of is iemand gezien het tijdstip aan de andere kant van de wereld mij aan het oplichten?
want ik ben mogelijk een van de weinige mensen die de telefoon gebruikt met 1 doel namelijk bellen en gebeld worden en af en toe een sms. wie weet raad? groet en een fijne dag!