Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcon
marcon - 25-01-2015 15:41:51
Computers & Telefonie

laptop valt uit

Ik heb een sony vaio laptop die van het een op het andere moment zomaar uitviel. als ik hem aanzet krijg je het vaio logo en dan gaat hij op zoek en wanneer hij dan wil gaan laden gaat hij weer uit.
ik dacht foutje in windows dus opnieuw windows erop zetten. halverwege de installatie ging hij fout, gevolg hd is niet opstartbaar. ik heb hier een dvd met xubuntu liggen dus ik dacht ik ga die een gebruiken. dvd gaat bij het opstarten draaien, krijg onderaan het scherm wat tekens van xubuntu te zien en wanneer hij dan wil gaan laden gaat de laptop weer uit. wanneer ik tijdens het opstarten aangeef dat ik in het bios wil kijken dan kom ik daar netjes in en dit scherm blijft constant aanstaan zonder enige uitval. de computerboer denkt dat het mobo stuk is maar wat ik zo vreemd vind is dat ik dan wel in het bios kan komen.
ik heb een andere hd er ingedaan omdat hij bij de oude hd een foutmelding gaf maar dat mocht niet baten.
laptop is nu 4 jaar oud en altijd heel netjes mee omgegaan. ik ben benieuwd of er nog goede suggesties zijn.

alvast bedankt voor de reacties.