Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

m8
m82 - 28-01-2015 18:13:56
Voeding & Gezondheid

Queens beëindigd actie abrupt met onzinreden

Onlangs had queens een actie op de website waarbij bij aankoop van minstens 5 euro aan queens-visproducten 5 euro (na verzending of uploaden van de kassabon en het invullen van de gegevens) zou worden teruggestort. de actie zou lopen t/m 1 februari 2015.

nu heb ik dus voor 5,70 euro aan queens-visproducten gekocht en laat queens opeens op de site doodleuk weten dat de actie vroegtijdig is beëindigd omdat de actie als geste is geweest voor de stichting stille armoede en niet was bedoeld voor verspreiding over het internet.

men moest nu opeens in het bezit zijn van een queens waardebon verspreid door de stichting stille armoede, terwijl al deze opgedragen redenen nooit op de site hebben gestaan ten tijde van de actie (ook niet in de actievoorwaarden) en enkel als smoes zijn opgevoerd om de actie te beëindigen.

op deze manier draagt queens inderdaad bij aan de stichting stille armoede, alleen dan in negatieve zin.

als je als bedrijf een actie begint, ga deze dan niet opeens met een of andere onzinreden beëindigen als de actie beter loopt dan je had gehoopt. als je je woord niet kan waarmaken, begin er dan niet aan.


de reactie van queens:

"beste visliefhebber,

de queens waardebon actie is met ingang van vandaag (maandag 26 januari) gesloten voor deelnames. deze actie is als geste geweest voor de stichting stille armoede en was niet bedoeld voor verspreiding over het internet.
wanneer u niet in het bezit bent van een queens waardebon verspreid door de stichting stille armoede, is deze actie dan ook niet voor u bedoeld. bent u aangesloten bij de stichting stille armoede en heeft u dan ook een bon van ons ontvangen, dan kunt u deze samen met uw gegevens en kassabon naar ons toesturen. ons adres wordt vermeld op de waardebon.

het spijt ons als we u hiermee teleurstellen. queens heeft elke week in diverse supermarkten leuke acties waaraan u kunt deelnemen. we hopen hiermee de teleurstelling enigszins te verzachten.

met vriendelijke groet,

queens vis"