Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
gromit - 02-02-2015 10:41:13
Elektronica & TV

Oplader Oral B

Ik heb drieënhalf jaar geleden een oral-b triumph elektrische tandenborstel gekocht. een tijdje terug merkte ik dat de bedrading vlak bij het laadgedeelte beschadigd was, nu een paar maanden later is de bedrading helemaal zichtbaar. ik wilde een nieuwe bestellen, maar ze zijn uit de handel gehaald. een telefoontje naar proctor en gamble leerde mij waarom. ze mogen deze laders wegens bepaalde redenen ( en ik heb wel een idee waarom niet) niet meer produceren van de overheid, en blijkbaar is dit wereldwijd, want ik kan er nergens op internet eentje bestellen.
ze raden mij aan een nieuwe tandenborstel te kopen, wat ik zonde vind, de tandenborstel koste bijna €150,- en doet het verder goed.
ik heb twee vragen:
1. als er bij auto's iets mis is, is er een terugroep actie en wordt het defect verholpen, waarom gaat dit niet op voor dit probleem?
2. heb ik niet ergens recht op? de garantie is weliswaar verlopen, maar bij normaal gebruik zou de lader toch niet zo beschadigd mogen raken?