Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
rewico - 17-02-2015 16:33:22
Geldzaken & Recht

Wettelijke schuldsanering WSNP

Ik zou graag mee laten denken over het volgende. een persoon verblijft in een begeleid wonen project en is en de wsnp geraakt. redenen enzo volgen mogelijk later nog.
de instelling stelt: er zijn geen nieuwe behandeldoelen meer, dus de behandeling op de brughuizen kan worden afgesloten. het verblijf op de brughuizen is gekoppeld aan de behandeling, u kunt niet op de brughuizen blijven wonen als u uitbehandeld bent.we zullen de behandeling beƫindigen per 1 april 2015; u kunt vanaf 1 april dan ook niet meer in de brughuizen verblijven.

voor b.v. een gewone verhuizing moet de rechter-commissaris op de hoogte worden gesteld en toestemming geven.
heeft iemand enig idee of dit bij een 'gedwongen' uitplaatsing naar een andere hulpverleningsinstelling ook noodzakelijk is? mij lijkt eigenlijk van wel.