Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ce
celtjuh - 19-02-2015 18:41:37
Huishouden & Energie

Nieuwbouwwoning slecht afgeleverd

Hallo allemaal,

ik woon in een straat met duplexwoningen die nu blok voor blok afgebroken worden en er komen nieuwe woningen voor in de plaats. ik woon in blok 3 en ga straks verhuizen naar blok 2. het eerste blok is nu af en de buren hebben de sleutels al gekregen. het hele blok is als een soort van bouwpakket in elkaar gezet, de muren etc. worden kant en klaar afgeleverd en aan elkaar gemaakt. maar het is ronduit slecht afgewerkt. als eerste is ons verteld en dit heb ik ook zwart op wit, dat de muren vlak gestuukt afgeleverd worden, behang en sausklaar. dit is dus absoluut niet het geval, de muren zitten vol met gaten, en de raamkant muren zit vol met schimmel. het is totaal niet vlak.
de vloer zit ook vol met gaten, dingen die gevoegd moesten worden zijn niet gevoegd. deuren die er scheef inzitten. waardeloos gewoon.
ik ben nu in discussie via de mail met de woningbouw, ondanks al mijn argumenten en een kopie van het document blijven ze volhouden dat ze hebben gezegd dat het behangklaar afgeleverd word en meer niet. m.a.w. we doen er niks meer aan. nou is mijn vraag, kunnen ze dit zomaar maken. ik vind dit ronduit schandalig.
ik hoor het graag van jullie.
groetjes marcella