Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcgent1 - 20-02-2015 10:49:42
Huishouden & Energie

verwarming

Ik iees op uw website over problemen met de warmte meters ldoprimo® iii ,wel ik heb dit probleem ook , mijn verwarming ligt niet aan en toch heb ik verbruik en zo zijn er veel mensen die dat hebben ,ik bemerk dat die meters werken op kamer temperatuur en niet als de verwarming op staat , hier bij mij lopen de verwarmingsbuizen door zowel de badkamer en woonkamer en als ik een temperatuurmeter hang is het in de badkamer altijd rond de 30 graden ,dus onnodig de verwarming aan te zetten om een douche te nemen.
zo krijgt men natuurlijk heel hoge eindafrekeningen zonder men gebruik maakt van de verwarming, verschillende malen aangekaart maar geen reactie van de firma om eventueel die meter te controleren op hun degelijk werken. wij zijn ook een vzw in belgie en gaan dit aankaarten via de rechtbank