Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerard1212 - 21-02-2015 10:49:48
Geldzaken & Recht

Huurbegeleiding malafide oplichting

Goedendag,
graag wil ik de eindeloze lijst klachten over huurbegeleiding nog wat uitbreiden zodat het weer een beetje onder de aandacht wordt gebracht.
het is dit 'bedrijf' alleen maar om het geld te doen dat zij ontvangen door wanprestaties te leveren.

ik zal het even kort samenvatten:
eind vorig jaar was ik op zoek naar een huurwoning, en heb mij toen ingeschreven op de site van huurbegeleiding.nl. in hoofdletters werd aangegeven dat er werd gewerkt volgens een no cure no pay principe. ik moest wat gegevens invullen. enkel naam, adres, telefoonnummer en verder niks geen sofinummer, bankrekening of wat dan ook. een medewerker zou telefonisch contact met me opnemen maar dit is niet gebeurd. ondertussen kwamen de facturen binnen, maar deze kwamen tussen mijn spam terecht waardoor ik nog steeds niet wist hoe de vork in de steel zat. tegen de tijd dat ik het door had dat er al die tijd rekeningen binnen kwamen heb ik gemaild dat het van mij niet meer hoefde maar daar hadden de heren geen boodschap aan. dus ondanks dat ze niks voor mij hebben gedaan willen ze nu toch dat ik even 478,80 overmaak.
naar alle waarschijnlijkheid is deze onderneming binnen 2 jaar failliet wat dan zouden de mensen dit bedrag kunnen terugvorderen volgens de no cure no pay voorwaarden, dus ik roep iedere gedupeerde op de betaling niet te doen dan wel met onmiddellijke ingang te staken. ik heb inmiddels een brief van stopdedeurwaarder.nl ontvangen (bedrijf zit toevallig nagenoeg op hetzelfde adres als huurbegeleiding.nl) maar ben nog steeds niet van plan een euro over te maken. het wapen van huurbegeleiding is vooral de gedupeerde flink onder druk zetten en angst zaaien maar daar trap ik niet in.
daarbij komt dat ik er zeer zeker van ben dat de site en wellicht ook de voorwaarden regelmatig worden aangepast. kortom dit bedrijf levert voornamelijk ellende.
iedereen die zich sterk wil maken tegen deze schoften kunnen mij mailen op koekebakker_92@hotmail.com (niet mijn originele mail ?)