Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chantie87 - 21-02-2015 20:52:41
Geldzaken & Recht

ongeldigr ontruiming?

Beste iedereen,
ik sta onder bescherm bewind, nu al 2 jaar.nu bleek ongeveer een half jaar geleden dat de bewindsvoerder er een potje van maakte, dus zijn wij begonnen met een andere bewindsvoerder aan te vragen. ik heb zelf sinds 3 maanden weer mijn loon en betaald sindsdien ook weer gewoon de huur. ik heb gemeld dat we een andere bewindsvoerder krijgen maar door elke keer uitstel van onze huidige bewindsvoerder heeft het langer geduurt. nu krijg ik zonder enige aankondiging een brief dat we over 3 weken ontruimd worden. ik heb geen eerdere brief gehad ( misschien naar mijn oude bewindsvoerder gestuurd maar die heeft nooit iets doorgestuurd)
ik verwacht dat er 2-3 maanden huur achterstand is, maar dat zou door de nieuwe bewindsvoerder geregeld worden.
kan de woonstichting zomaar mij uit huis plaatsen zonder melding of vonnis, of zelfs een rechtzaak? terwijl ik al 3 maanden weer huur betaal? ik heb nooit een deurwaarder gezien, geen brief. kan dit zomaar? ik sta met de handen in mijn haar en ben helemaal in paniek.