Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
eddyrooss - 26-02-2015 17:48:20
Vakantie & Reizen

woongenot

Mijne heren een aantal weken geleden heb ik de ggd rotterdam gevraagd om hulp bij mijn woon genot dat verziekt is door de isolatie die door de woningbouwvereniging is aan gebracht.
een vrouw van de ggd heeft toen contact op genomen met de wbv en een proces opgang gezet wat er toe zou moeten lijden dat mijn woongenot en mijn lichamelijke aandoeningen zouden moeten verbeteten.
nou. ik kan u zeggen dat daar niets van terecht komt en met de dag zieker wordt helpppppp de woningbouw wereniging doet het af als, het ligt aan u en niet aan de isolatie (verdomme) heb al 4 antibiotica kuren gehad van de dokter en ben nu aan mijn 5e inhaler bezig aub helpp. er is een bedrijf geweest die alles gemeten heeft en er klopt helemaal niets van. zelfs in de kruipkelder stond het water tot over zijn enkels ik begrijp het niet meer maar wordt elkedag een beetje zwakker en er hangt een geur in huis die ik omschrijf als campignons en moet er elke dag van kokhalzen tot kotsen toe aub helppp trouwens mijn vrouw wordt ook zieker... wat moet ik nuuuuuu helppppp

grt ew an rosengarten