Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xc
xchannx - 03-03-2015 15:55:27
Geldzaken & Recht

Geen huurtoeslag door technische fout belastingdienst

Steeds weer word ik van het kastje naar de muur gestuurd, radeloos.. niet wetend meer wat te doen.
op 28 augustus 2014 heb ik huurtoeslag aangevraagd, omdat ik per 12 september 2014 ging verhuizen naar een huurwoning, waarvoor je in aanmerking komt voor huurtoeslag.
de wettelijke termijn hiervan is 8 tot 13 weken, maar nu ruim 6 maanden later, heb ik nog geen enkele toeslag gezien, sterker nog er is nog geen eens een beschikking opgesteld. meerdere malen heb ik gebeld en uiteindelijk kreeg ik pas in oktober te horen dat er een blokkade op mijn naam stond. dit was ook gewoon zichtbaar voor de medewerkers waarmee ik had gebeld, maar kreeg dit uiteindelijk pas te horen na een paar keer bellen. deze blokkade is eraf gehaald en de huurtoeslag moest ik opnieuw via de site aanvragen. zo gezegd zo gedaan, maar nog steeds niks, want na meerdere malen bellen kreeg ik in december te horen dat er een fout was met mijn bsn-nummer. dit zou even tijd kosten om het op te lossen. weer meerdere malen contact gehad met de belastingdienst en ondertussen bijna dagelijks www.toeslagen.nl in de gaten gehouden, wat ook leidde tot geen resultaat. na veel telefonisch contact, heeft een telefoniste de huurtoeslag begin februari opnieuw aangevraagd en kreeg ik te horen dat er ergens in een systeem de oud bewoners nog zijn ingeschreven. toevallig ken ik de oud bewoners en hebben zij contact opgenomen met de gemeente en de belastindienst en momenteel bel ik zelf en tevens ook mijn moeder de belastingdienst helemaal plat.
iemand tips wat hieraan gedaan kan worden? of die hetzelfde heeft?
steeds weer krijg ik te horen dat ik moet wachten...