Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

to
tomdirkzwager - 04-03-2015 22:20:26
Vakantie & Reizen

naamsverandering

Transavia: naamsverandering van een eerder gekochte ticket kost 50.00 euro plus de opdat moment geldende meer prijs.dat zou in mijn geval zijn: reeds gekocht 59.00 huidige prijs 75.00 euro een verschil van 16.00 plus ,zoals in de voorwaarde staat, 50.00 adm kosten 66.00 bij betalen. nou vooruit dan maar.bij het invullen staat nergens een prijs.ik doe het dus via mijn transavia.maar tot mijn verbazing moet ik 145.00 bijbetalen.dus niet gedaan en ben gaan bellen,had ik beter niet kunnen doen.
heb alles wel 6 keer moeten spellen en na plm 20 min met het schuim in mijn ???? kreeg ik te horen dat ik volgens de voorwaarden 111.00 moet betalen.ik vroeg of deze meneer wel goed bij zijn hoofd was en dat hij maar eerst maar eens moest nadenken als hij dat wel kon. en heb gezegd dat hij niets meer moest en mocht doen..heb dus gewoon een ticket geboekt voor 75.00 maar heb er geen prettig gevoel bij,.ik voel mij aardig op gelicht,moet ik eigenlijk naar een ander programma toe ??? het is al een schande dat je voor alleen een naamsverandering een meer prijs moet betalen,maar ja dat kan als je het monopolie hebt . en dat transavia niet eens een bekwame medewerker heeft.