Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 05-03-2015 15:58:35
Computers & Telefonie

bureaublad, opslaan

Ff kijken, hier schrijven ? test ...? ja werkt, oké netjes houden he, niet schelden enzo..

hallo geachte die dit leest,
ik ben sinds eergisteren zomaar, ineens , plots, mijn bureaublad kwijt.
ik heb hem wel natuurlijk, maar als ik een plaatje wil opslaan doe ik dat altijd het eerst op het bureaublad, dan klik je op de foto en komt er opslaan en dan krijg je diversen mogelijkheden, hierbij kies ik altijd voor bureaublad, opdat ik het even kan nazien alvorens in een map te parkeren.
hemeltergend en tenenkrommend , koos ik van de week voor opslaan in jawel "afbeeldingen", en nu is het woordje bureau blad verdwenen , krijg ik wel alle opties tot aan de branders toe maar géén bureau blad ? :-(
ik wil graag bureaublad terug in de opties, maar weet niet hoe oo is een liedje toch he ? maar goed ben hier niet om te zingen maar om te vragen/verzoeken.
waarheen leidt de weg ?? nee nee niet gaan zingen.. die mijn bureaublad teruggeeft, weergeeft in de opties die dan verschijnen als je wilt opslaan ,
daar was laatst een meisje loos, die wou gaan va. wat zeg ik nou niet zingen.....
iemand een idee ? ga je mee met z n twee in de zee op de thee go****** :-) wat die lente met een mens doet he :-)