Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hilletje - 12-03-2015 22:04:15
Auto & Vervoer

wijziging inkomensbesluit svb voor iedereen van toepassing?

Er is een brief aan de 2e kamer over een wijziging van het inkomensbesluit. dit nav afkoop van kleine pensioentjes. de huidige toetsing van de svb van het inkomen leidt vaak tot onredelijk resultaat. het was de bedoeling om het geld te krijgen als je met pensioen gaat en niet perse op de 65e.
maar nu staat erin "dat men niet langer financiele nadelen ondervindt hiervan". hoe moet dan dan met de mensen die er al nadeel van hebben en terug moeten betalen? tot een jaar terug wilden de pensioenfondsen niet altijd meewerken aan een uitgestelde betaling van de afkoop en moest je afnemen. dit was op onze situatie ook van toepassing. wij blijven toch niet in de kou staan? het moet gewoon voor iedereen gelden als de svb het niet correct gedaan heeft.