Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jenny 55 - 16-03-2015 10:47:10
Huishouden & Energie

woon plus

[edit redactie: adresgegevens verwijderd]


14-03-2015


kassa
ik zit met mij handen in mij haren omdat ik het niet meer weet
ik huur een wonen van woon plus .het gaat over het blok verwarming ,ik heb een verwarming in mij keuken die altijd uit sta maar toch warm blijf ook de pijpen zijn zeer warm ,er hangen meter aan die worden elke jaar op genomen ,nu we deze meter nu zo 2 a 3 jaar hebben kunnen we kijken wat we zelf gebruiken,ik ben er achter gekomen dat mij verwarming in de keuken uit sta maar toch dat je meter door lopen en daar word ik wel voor betalen nou dat klop toch niet ,wij hebben in augustus 2014 een handtekening actie gehouden en die hebben we aan woon plus geven tot heden nog niets van gehoord als je bel hoor je we zijn er mee bezige,maar na 6 maanden weten we nog nies er waren 2 mensen die niet mee deden. een had al geen verwarming in de keuken , ik heb ook in juli 2014 proces aantekening ze hebben het na zeggen door gestuurd maar in dec dec 2014 kreeg ik te horen dat ze het te laat hebben door gestuurd en dat ik een jaar geen huurverhoging hoef te betalen ,maar er word niets aan mij verwarming gedaan ,ik ben in dec uit huis gegaan om dat ik ben been op 2 plaatsen had gebroken mij meter stand stond toen op 168 ,in de keuken na 2 halve maand weer thuis te zijn hebben we de meter standen op genomen sta mij meter stand op 558 ter wel ik niet thuis ben hoe kan dat ,ze weten dat de pijpen van de verwarming tegen de verwarming zitten en daarom mij meters blijven lopen daar verdiende ze mee ik betaal nu dit jaar en vorig jaar 268 euro alleen voor de keuken verwarming die uit sta en woon plus weet hier van maar er word niets aan mij klacht gedaan ze laten mij gewoon in de kou staan ,er zijn meer mensen in dit flat die daar last van hebben hoor .
als ik ook de meter standen op de eindlijst zie staan klop daar ook niets van
kunnen jullie mij helpen of zeggen wat we moeten doen want niets help ik moet betalen voor iets wat ik niet gebruik dat kan toch niet
ik schrijf dit in eigen woorden maar ben er niet zo goed in