Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 16-03-2015 18:41:59
Computers & Telefonie

verwijderen van gegevens op google

Had de kassa-forum redactie gevraagd,hoe het kan dat als er iemand zijn of haar echte naam of e-mail adres in een vraag of discussie prijsgeeft(niet wetende dat dat niet zo handig is om te doen)en hij of zij of een ander aan de redactie vraagt om die gegevens te verwijderen,dat ook gebeurd,en dat die gegevens ook niet meer op google te vinden zijn,behalve als men de betreffende gegevens even heeft genoteerd,dan is het kwaad al geschied.
heb toen aan de redactie gevraagd of ze ook zo vriendelijk wilde zijn om al de gegevens die onder mijn naam (komsja) ook weg te halen en niet meer op google te vinden zijn.werd toen verwezen naar: https://support.google.com/legalcontact//r_eudpa?product=websearch
om op die manier google te vragen of ze al je gegevens willen verwijderen,maar daar is geen wijs uit te worden.
wie weet een wat simpelere manier om bepaalde gegevens van google verwijderd te krijgen.