Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tanteriet - 19-03-2015 19:57:12
Auto & Vervoer

Saldo via ideal op OV Chipkaart zetten

Ik reis zelden (nooit) met het ov, mede omdat ik die ov-chipkaart haat. maar nu wil ik 45 euro op de chipkaart zetten en thuis betalen via ideal. bij een automaat kun je kiezen uit 10,20 of 50 euro. bij https://www.ov-chipkaart.nl/">ov-chipkaart.nl kun je alleen kiezen tussen 10 en 20 euro. bij https://webshop.htm.nl/nl_nl/webshop/product">webshop.htm.nl/nl_nl/webshop/product kun je kiezen tussen 10 en 25 euro.
waarom kan nergens een eigen bedrag kiezen? moet ik nu bij de ene site 20 euro en bij de andere site 25 euro opladen om op 45 euro te komen? en vervolgens naar een ov-automaat gaan om deze 2 bestellingen op de kaart te plaatsen? wat een omslachtig gebeuren. lijkt wel de 19e eeuw.