Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 19-03-2015 23:55:03
Huishouden & Energie

oxxio

Hallo
een vraag betreft oxxio.
vorig jaar 2014 31 mei ben ik overgestapt van nuon naar oxxio, mede door de actie van de ipad air.
ik zag dat enkel het gas 5 ct duurder was,en stedin zelfde kosten was. daar mijn verbruik op ca 350 kuub per jaar ligt maakt dit niet zoveel uit. ik ben een contract voor 3 jaar aangegaan.
echter, na herhaaldelijke verzoeken om informatie over de app van oxxio, heb ik er schoon genoeg van, ik ken niets doen/invullen/ op vragen via face book wordt niet meer gereageert. mail hebben ze niet en bellen verdom ik 55 ct.
nu belt van de week nuon mij op en ik kreeg een verzoek waarom ik bij nuon was vertrokken, ik antwoordde de ipad , en nu komt mijn woede, de man begreep dat wel, maar vroeg mij even de site van oxxio te openen, via via via kwamen we bij het vastrecht, dat bepaalt ieder bedrijf voor zichzelf zei die man ik dacht dat het gewoon bij de vaste kosten van stedin zat. het vastrecht per product bij oxxio is 14, 50 per product, maal 2 is 29 euro dit 3 jaar lang, dus ik zou de ipad minstens 2 x betalen. 36 x29 euro dat komt neer op 944 euro dat zijn 3 ipads air. .... we hebben direct de boel geregeld, ik ga per 3 juny terug naar nuon, deze betaald mijn boete, waarom 3 juny ? om er zeker van te zijn dat ze niet met data gaan kloten bij oxxio om zo een hogere boete te bedingen en de reden dat ze de ipad niet kunnen terugvorderen.
weet iemand of dit klopt, ik heb per 31 mei a.s nl al een jaar weg dus 12 x 29 euro... termijn 195 euro. dus 31 mei einde eerste jaar, ik betaal bij nuon 3,50 per product vastrecht dat is 7 euro een verschil van 22 euro + dat het gas ca 5 ct goedkoper is. is er iemand die mij zekerheid ken verschaffen betreft de ipad ? blijft deze gewoon mijn eigendom ?? is er niemand die erop toeziet dat het vastrecht een soort verborgen inkomsten bron van oxxio is ?? want dit is oplichters werk. er zouden geen extra kosten zijn zoals afgesproken, tot ik van de week het vastrecht zag...\

geen verwijten moet je maar lezen ofzoiets, mij werd voorgehouden dat er geen extra kosten waren en stedin gewoon hetzelfde bleef ik ging ervanuit dat vastrecht ook van stedin is.

de app van oxxio werkt nog voor geen meter , ze blijven rommelen en aanknoeien., geen antwoorden meer op facebook.. mail hebben ze niet en bellen wil ik niet ...iemand die mij wat wijzer ken maken , nuon garandeert dat het probleemloos gaat en zij de ipad niet mogen terugvorderen naéén jaar.. vandaar ook de datum 3 juny voor de zekerheid... groet han