Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brambo47 - 23-03-2015 16:00:32
Huishouden & Energie

LG wasmachine filter lekt na schoonmaken volgens voorscrift

Ik heb een lg direct drive wasmachine dd147mwwm
gewoonlijk moet je om de c.a. drie maanden het water spoelfilter schoonmaken.
dat heb ik een keer gedaan, en na dat ik schoongemaakt had, bleef de machine langs het filter lekken. het was niet dat ik hem er scheef opgedraaid heb. gelukkig zat er nog garantie op en van de winkel kreeg ik een filter uit een machine van hun waarna hij niet meer lekte.
ik vroeg wat zo een filter/rubberring kost voor als het nog eens voorkomt. bleek iets van €90 te zijn voor het hele plastic filter plus rubberring, terwijl er alleen maar een rubberring nodig was die niet los verkocht word. ik durf het filter nu niet meer schoon te maken. mogelijk dat er alleen wat vaseline tussen de ring gedaan moet worden, maar dat kan ik nergens terugvinden. deze ervaring rijker zal ik niet snel meer een lg machine kopen, tenzij iemand met een goede tip komt.