Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 24-03-2015 07:49:44
Geldzaken & Recht

Tijdelijk andere woonruimte

Ons huis is verkocht, maar het is ons nog niet gelukt een ander woonhuis te vinden. wij willen verhuizen 100km verderop.
om tijdelijk onderdak te hebben 'verhuizen' wij voor enkele maanden naar een chaletpark in de buurt van ons oude huis in een andere gemeente. deze chalets zijn niet voor permanente bewoning, dus inschrijven op dit adres is niet mogelijk.
volgens de wet is het verplicht om zich in te schrijven in de gemeente waar men woont en daar zit de crux.

in de gemeente waar we tijdelijk gaan wonen hebben we geen bekenden wonen waar we evt. ingeschreven zouden kunnen staan, op het oude adres moeten we uitgeschreven worden.

als tip kregen wij al in laten schrijven bij ouders, maar beide wonen meer dan 100km verderop. daarnaast kom je belastingtechnisch in de problemen lijkt mij, hoe zit het met toeslagen als je met meerdere personen op 1 adres woont?

wie weet meer hierover?