Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fl
floorcoenen - 26-03-2015 10:17:52
Computers & Telefonie

ervaring met webshop telecom2day?

Beste,
ik heb afgelopen maandag een gsmhouder besteld voor in de auto via de website telecom2day. eerst kreeg ik een bevestiging dat de bestelling in behandeling was, vervolgens kreeg ik de mededeling dat de houder besteld moest worden omdat er geen voorraad meer was, terwijl er nog ruim 60 op voorraad waren. vervolgens kreeg ik toch de mededeling dat de houder via dhl mijn kant op ging komen. de volgende ochtend wilde ik natuurlijk weten of de chauffeur al onderweg was, maar het nummer van mijn pakketje is onbekend en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo. ik heb inmiddels geprobeerd te bellen maar na een minuut of 2/3 wordt de verbinding verbroken terwijl je in de wacht staat.

heeft iemand al eerder zo'n soort gelijke ervaring gehad? heb ik een kat in de zak gekocht?
als ik kijk bij de kvk onder de naam telecom2day dan wordt er niks gevonden, maar zoek ik op het kvk nummer dan kom ik uit bij ajmal import en export, website: www.aml-gsmcity.com.
ik heb zo'n donker bruinvermoeden dat ik de houder nooit ga ontvangen.

ik hoor het graag.

met vriendelijke groet,

floor