Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kriekra
kriekra - 28-03-2015 13:16:42
Computers & Telefonie

Gedoe met Windows 8 en outlook 2013

Goedemiddag,

sinds kort heb ik een nieuwe laptop met windows 8 en office 2013. als standaardbrowser heb ik google chrome ingesteld.
nu kan ik wanneer ik een mail krijg met een link naar een website, die link vaak niet openen. met mijn oude laptop met windows vista en office 2007 was dit nooit een probleem. ik had ergens gelezen dat je om dit op te lossen internet explorer als standaardbrowser in moet stellen, maar dat wil ik niet. hoe los ik dit op?
daarnaast heb ik nog een vraag.
als ik met vista mijn mails via outlook binnen haalde, waren deze verdwenen uit mijn telefoon en tablet. handig, want dan hoefde ik ze daar niet handmatig te wissen. in de nieuwe situatie met windows 8, blijven, wanneer ik via outlook mijn mails binnen haal, alle mails ook nog in mijn telefoon en tablet staan. erg onhandig. wat kan ik hieraan doen?

alvast bedankt voor de reacties