Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
haimos - 14-04-2015 04:17:38
Geldzaken & Recht

Verbouwing

Beste,

ik ben vorig jaar begonnen met een verbouwing, ik heb hierbij een aannemer in de arm genomen om de kozijnen te vervangen.
nu zijn en er wat gebreken want het is niet klaar, de winter in de kou moeten zitten en de tocht komt langs de kozijnen naar binnen. nu zegt de aannemer dat ik hier voor gekozen heb. ik kan ook aantonen dat er tussen de prijsopgaves en inmeten en zelfs de offertes maat verschillen zitten. nu zegt deze aannemer dat ik alle afwerking zou doen. dit zou voor binnen gelden want ik moest toch een stucadoor laten komen. er is een expertise geweest en ik heb rechts bijstand en ik word niet gehoord. ineens heb ik een afspraak met de aannemer om de kozijnen af te maken zodat ik de laatste 10% nog moet betalen. hier is het een frotzooi, ik ben opgelicht door de offerte en orderbevestiging en gemaakte afspraken worden door de aannemer niet nagekomen. word hierbij niet ondersteunt door de rechtsbijstand en de expert want ondanks dat er degelijk schade is vast gesteld word daar net als het afwerken en het fatsoenlijk monteren niks mee gedaan. het heeft veel geld gekost en blijkbaar gaan die kosten nog een keer komen.

ik weet niet of ik hier de naam van de aannemer mag benoemen maar ik voel me net een voorwerp op de markt.

ik word onbeschoft behandeld zowel door de aannemer als de rechtbijstand. nogmaals ik word niet gehoord en er komt niemand kijken wat de situatie is en als dat wel zo is dan is de aannemer erbij en word ik weer van top tot teen afgebrand, net zolang tot mensen weggaan. het is serieus te gek voor woorden.

ohja. er is (op voorhand) met tegenzin een consessie gedaan op de fouten.die gemaakt zijn door de aannemer. dit komt omdat deze aannemer net zolang zijn verhaal aanpast en bespreekt tot je wel ja moet zeggen want anders vertrekt hij niet eens. en bij herstel of montage dag blijkt het weer anders te zijn.

volgens de rechtsbijstand word een contra expertise niet vergoed en omdat mij een orderbevestiging onder mijn neus is geschoven waarvan de aannemer mij beloofd heeft dat dit is wat wij willen heb ik deze getekend en blijk ik hiermee dus opgelicht te zijn want dit is totaal niet wat wij willen en vervolgens komen wij met de rotzooi te zitten.

wat kan ik nog doen zodat er wel iemand luisterd of wel degelijk helpt?