Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mikevanveen - 18-04-2015 11:39:00
Computers & Telefonie

bedrogen met telefoon reperatie

Ik heb mijn iphone 6 plus bij leeuw telecom alkmaar laten repareren voor 350 euro en ze beloofde me een orgineel apple scherm. na de reparatie bleek al snel mijn touch id te zijn verwisseld voor een ander terwijl dat niet moest en mijn beeldscherm was nep. toen ben ik terug geweest omdat ik mijn touch id niet meer wertke en vertelde ze mij dat ik hem moest laten maken omdat hij kapot was. wat dus niet klopt. want de iphone heeft als veiligheid in de telefoon zitten dat je die eene touch id moet hebben in je telefoon. anders als je gaat uptaten naar vernieuwde software schiet je telefoon een een veiligheids modus waar je niet meer uit komt.
ik was toen al klaar met die winkel en besloot naar de apple store te gaan en heb mijn telefoon daar laten maken.
ben daarna erug geweest naar leeuw telecom en eisde mijn geld terug.. hij maakten mij duidelijk dat ik nog maar 75 euro kan terug krijgen.. meer niet. ik ben toen mischien iets te makkelijk geweest en heb het geld genomen en hun ( neppe ) scherm terug gegeven.
het stomme nu is dat ik eigelijk toch nog terug wil gaan omdat ik weet dat ik bedrogen ben aan alle kanten en gewoon het volledige bedrag terug wil van de winkel. want hun actie heeft niks met repareren te maken ook al vragen ze wel de hoofdprijs.
maar heb nu geen bonnetje meer en geen scherm, dus eigelijk geen bewijs materiaal meer. alleen een ander iemand die mee was dus die ook verhaal kan geven.

maar wat kan ik hier nu nog aan doen.
uiteindelijk ben ik flink de dupen hiervan en achteraf eigelijk helemaal niet blij met die 75 euro.
ik hoor graag van julie!