Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
franzisca - 18-04-2015 23:20:52
Auto & Vervoer

criminele anwb terror

Mijn auto begaf het en wou niet meer starten, gelijk de anwb gebeld aangezien ik lid ben zodat ik ter alle tijden thuis kan komen als de auto er mee ophoud.

helaas kwam ik er achter dat de anwb een inhalig bedrijf begint te worden, de chauffeur/monteur arriveerde en sleepte me naar een dichtstbijzijnde parkeerplaats waar verder niks was. hij controleerde mijn auto en wat blijkt de bobine was stuk, het vermoeden was er al aangezien de zelfde symptomen vorig jaar ook waren met mijn auto en de anwb toen ook de bobine had vervangen, het eerste wat ik vroeg was hoe het zat met de garantie wand hij was nog geen jaar oud en heb met mijn auto afgelopen jaar maar iets van 3000 km gereden. nee er zit geen garantie op elektronische delen ook geen fabrieksgarantie.
dus komt het er op neer dat ik weer 155,85 moet gaan betalen. nou had ik dit geld niet bij de hand.
tot mijn stomme verbazing krijg ik gewoon te horen dat ik ook niet naar huis gesleept kon worden omdat het onderdeel op voorraad was en de anwb dit dus kan verhelpen en dus niet weg gaat slepen.
dus de anwb bepaald wie de auto gaat repareren en laat je liever in de middel off nowher staan dan je veilig naar huis te brengen.

mag de anwb dit doen? en hoe zit het met de garantie??

wie kan mij hier mee helpen?

ik ben uiteindelijk thuis gekomen door dat mijn vader hier achteraan is gegaan, en werd uiteindelijk wel met een sleepwagen naar huis gebracht anders had mijn vader me wel weg gesleept, maar als dit normaal is waarom ben ik dan lid van de anwb ik heb zelf wel een monteur in mijn vrienden kring daarvoor hoef ik geen anwb. ik heb de anwb nodig voor de afsleep en de kleine snel op te lossen diensten en niet voor het 2 uur wachten tot me auto weer rij klaar is op een plaats waar geen wc is of wat te eten en te drinken