Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruvada - 22-04-2015 13:08:51
Elektronica & TV

tv via wifi hapert

Ik heb een samsung smart-tv ue40h6400 aangeschaft, maar uitgerekend een basisfunctie, namelijk tv-uitzendingen via internet, blijkt niet te functioneren. dat de browser zeer traag is, ondanks een snelle internetverbinding van ziggo, kan ik nog wel voor lief nemen. maar uitgerekend het afspelen van tv-programma's, bijv. van uitzending gemist of de websites van de omroepen functioneert niet. het afspelen hapert, of alleen de reclame wordt uitgezonden, http://www.npogeschiedenis.nl/ijzereneeuw/afleveringen/een-machtige-weduwe.html">zoals hier.

is dit een typische eigenschap van de tv? de draadloze verbinding via de humax-decoder van ziggo werkt uitstekend en ook de mediaspelers van de duitse zenders, http://www.ardmediathek.de/tv">zoals hier.

zou een kabel-verbinding met een nog aan te schaffen utp-kabel van 10 meter beter werken?