Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

su
superbenn - 23-04-2015 03:14:03
Computers & Telefonie

Abonnement telefoon valt tegen

Hallo allemaal,

ik heb ongeveer 3 weken geleden een nieuw toestel gekregen bij mijn vodafone abonnement, de htc one m9.

nu ik hem een tijdje in gebruik heb, valt hij toch heel erg tegen, bijvoorbeeld de accu die veels te snel leeg loopt, sneller dan vergelijkbare telefoons, en de telefoon komt nu steeds met een foutmelding, waardoor ik de telefoon niet kan bedienen, en die foutmelding blijft maar komen, als ik op "ok" druk of "verzenden" komt de melding direct weer.

ik denk dat nu de enige oplossing is om het toestel in fabrieksherstel te zetten en hopen dat hij het dan weer goed doet, met helaas geen behoudt van de foto's, want applicaties opent het toestel niet meer, en de computer wilt het toestel ook niet meer lezen.

wat ik ook storend vindt is het stof dat steeds uit de boxen springt bij het kijken van een filmpje, elke keer na een dag werken, en ik zit op de bank een filmpje te kijken wordt ik verrast door een stofwolk die me tegemoet springt.

ik ben eigenlijk dus wel klaar met dit toestel.

is het mogelijk als ik morgen avond naar de vodafone winkel toe ga en een nieuw toestel vraag ipv van deze?

het toestel bevat in ieder geval geen gebruikers sporen, geen krasjes niets en er zit een screenprotector op vanaf het begin af aan dus als die eraf gehaald wordt is ook het scherm als nieuw.

iemand een idee of dit mogelijk is binnen de eerste maand van gebruik?

ik hoor het graag!

ben