Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yo
yoeriboven - 30-04-2015 17:37:14
Geldzaken & Recht

Geen geld terug volgens algemene voorwaarden?

In maart heb ik mij ingeschreven voor twee examens (€91 p/s) die in mei gemaakt dienen te worden. vanwege omstandigheden hoef ik de examens niet meer af te leggen. nu heb ik een e-mail gestuurd waarin ik de examens annuleer en mijn geld terug vraag.

in een reactie stelt de organisatie dat ik geen geld terug krijg omdat het volgende in de algemene voorwaarden staat: annulering van de inschrijving is niet mogelijk. het inschrijfgeld is ook verschuldigd als de kandidaat niet deelneemt aan het voortentamen waarvoor hij/zij zich ingeschreven heeft.

daarnaast heb ik vorige week de e-mail gestuurd en is deze week het geld pas afgeschreven. het lijkt me dat de organisatie dus niet kan zeggen dat het geld al gebruikt is voor bijvoorbeeld een reservering van de examenzaal.

heb ik recht op geld terug?