Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
desireeterlande - 01-05-2015 10:16:29
Geldzaken & Recht

Overstappen via vergelijker

Hallo allemaal,

ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen. recentelijk zijn wij benaderd door energiedirect om naar hen over te stappen. door overstappen konden we (volgens de verkoper) honderden euro's per jaar besparen. de verkoper verzekerde ons ervan dat we hiermee echt de beste aanbieding van energiedirect kregen en dat het veel geodkoper zou zijn dan onze huidige aanbieder.

nu heb ik de boot even afgehouden en ben ik eerst gaan http://www.energieleveranciers.nl/energie-vergelijken">energie vergelijken op de site van de link.

tot mijn verbazing wordt exact hetzelfde één jaars contract van energiedirect op de vergelijkingssite voor € 230 minder per jaar aangeboden.

ik heb exact dezelfde gegevens ingevoerd op beide sites:
postcode 8441aj
stroom: 4.000 kwh
gas: 1.900 m3

vervoglens heb ik de vergelijker gebeld om te vragen of dit wel echt klopte en die hebben me verzekerd dat ik dit contract gewoon voor die tarieven kon afsluiten en dat er geen verborgen kosten zouden zijn.

wat ik stuitend vind is dat de verkoper mij ervan verzekerd dat ik het goedkoopste energiecontract van energiedirect krijg en dat ik vervolgens zie dat hetzelfde bedrijf elders veel goedkopere aanbiedingen doet.

kan dit zomaar?