Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fredgebhard - 04-05-2015 14:13:16
Auto & Vervoer

Caravan raam achter en voor barstten spontaan

Januari 2014 kocht ik nieuw een caravan hobby premium 720 ulm. bij een hobby dealer in almere en ik liet de grote caravan (te zwaar om met eigen voertuig te trekken) door een bedrijf naar altea spanje brengen. daar staat hij op vaste plek met de banden van de grond.
meteen na 3 weken transformator stuk, moeizaam nieuwe opgestuurd gekregen, warmwaterslang klem tussen schotten en geen water afgifte. zo heb ik nog 13 mankementen zelf gerepareerd.
maar nu ( maart 2015) na 1 jaar en 3 maanden breekt spontaan de zwarte kunststof vóór sierplaat stuk rondom de bevestiging parkers en buigt naar buiten. door warmte. staat op het oosten gericht.
gisteren 3 mei 2015 om 18 uur hoorde wij een paar harde tikken en dachten aan krimp afkoeling geluiden van de caravan. 20 minuten later wilde wij het grote achterraam sluiten en zagen dat er spontaan binnen- en buiten kant 2 barsten van 20 cm lang en 1 mm breed.
dealer heeft bij alle schade gezegd we moeten de caravan fysiek zien. vice versa kost dit ruim 3000 euro, dat is geen optie voor mij. kan ik het raam en de sierplaat demonteren en presenteren aan de dealer?