Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hastel - 08-05-2015 19:17:19
Geldzaken & Recht

Wanneer word een schrijven gezien als een gebrekenbrief?

Beste mensen, ik huur sinds december 2013 een woning. waarin nadat ik hier 2 maanden woonde in mijn berging (inpandig met de ingang in mijn gang achter de voordeur) overal schimmel tevoorschijn kwam. wat de betreffende woningbouw overigens wist want de schilder die zei toen hij kwam om het te schilderen, "ik ga dit niet weer schilderen want 2 maanden geleden ben ik hier ook al geweest dus dat heeft geen nut"!
dat was in februari 2014, sindsdien ben ik bezig met de woningbouw om de schimmel/vocht uit mijn woning te krijgen. de muren en plafond in de berging zitten onder de schimmel van beneden tot boven, in de huiskamer zitten een flink aantal schimmelplekken en in mijn slaapkamer zit de achterwand van mijn bed en kledingkast onder de schimmel. bijna al mijn plinten laten los, het laminaat komt op verschillende plekken naar boven en er zitten op het laminaat allemaal kleine vochtplekken(vooral in de hoeken en langs de muren).ik heb al meerdere paar schoenen en laarzen weg kunnen gooien omdat ze ook helemaal onder de schimmel zaten.
nu weet ik dat de woningbouw serieus bezig is om het aan te pakken wan ik ben al verschillende keren gebeld en er hebben data-collectors hier binnen gestaan voor 6 weken. alleen nu vraag ik me af hoe lang ik moet wachten tot alles hersteld is en wie uiteindelijk voor de kosten van mijn meubels, kleding en dergelijke opdraait? en op 15 maart 2015 heb ik een gedetailleerde mail gestuurd met de klachten op een rij en met de vraag of dit voor de winter opgelost kan zijn, word die mail dan ook gezien als een gebrekenbrief?

alvast bedank voor de reacties!
groetjes joyce