Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ekiem
ekiem - 11-05-2015 09:05:59
Huishouden & Energie

ervaringen stofzuigers zonder stofzak

Goedemorgen,
ik zit met een vraag waar ik tot nu toe nog niet uitkom.
wilde namelijk dochterlief een stofzuiger geven en kwam een zanussi 2010 el tegen ,zonder stofzak. nu is mijn vraag : is er hier iemand die ervaring heeft met zuigers zonder stofzak ?

ik weet het, er zijn andere ,duurdere ( heb ik nl zelf , al ruim 20 jaar ). maar die kosten de hoofdprijs en dat kan bruin nu niet trekken.

had een bestron gezien maar deze had weinig vermogen. zelf had ze al eens een princess maar na 3 jaar was het feest over !

vandaar mijn zoektocht. alleen zijn er van die zanussi géén reviews en na een belletje naar hun advies centrum ben ik niets wijzer geworden, raar want je zou toch verwachten dat ze je meer over hun product kunnen vertellen. alleen dat het stof wordt opgevangen in een compartiment.

groeten ekiem