Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jantinebj - 12-05-2015 14:09:18
Huishouden & Energie

Trapt kraakt na bekleding

Wij hebben onlangs onze twee trappen gedeeltelijk (alleen tredes) laten bekleden. belangrijkste motivatie was voorkomen van geluidsoverlast, naast dat het er natuurlijk leuk uit zag.
voordat de trap bekleed was hadden we een paar krakende treden. dit vonden we niet erg, het is een oud huis dus dat hoort er bij. maar na het bekleden maakt een van de beide trappen (bg) echt een rot herrie. het is alsof je met slippers de trap af stormt, een soort klakkend geluid. als je een paar keer achter elkaar de trap oploopt is het geluid een heel stuk minder. we zijn nu in de discussie met de leverancier en legger over de oorzaak maar niemand lijkt het of te geloven of te weten wat de oorzaak is. we worden van het kastje naar de muur gestuurd. heeft iemand een idee wat de oorzaak kan zijn?