Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wo
woluf - 13-05-2015 10:00:33
Huishouden & Energie

twee keer geleverd pakket

Hallo!

een hele tijd terug hadden wij een matras besteld. deze kwam maar niet en omdat wij gingen verhuizen hebben wij gebeld om te vragen hoe het nu zat. ons werd verteld dat hij tijdelijk niet leverbaar was geweest en nu zou worden opgestuurd.
door middel van een briefje bij ons oude huis heeft de postbezorger hem netjes bij ons nieuwe huis bezorgd waar wij druk waren met de vloer leggen e.d.
een week later vertelde onze oude buren ons dat zij een heel groot pakket voor ons hadden. en dat was het matras.. toen hadden we er twee! hadden ze hem bij ons direct bezorgd dan had ik hem direct afgewezen.
toen zijn we gaan verhuizen, hebben het tweede matras onuitgepakt in onze schuur gelegd,en daar staat hij nu nog (al ander halve maand denk ik).

mijn vriend zegt dat volgens de wet wij het matras mogen houden en we hem op marktplaats mogen zetten en verkopen. nu durf ik dat niet zo goed want het voelt toch niet zo eerlijk. wat weten jullie daarvan?