Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pilskee - 14-05-2015 21:58:10
Geldzaken & Recht

onterechte automatische incasso

Van de week heb ik een bestelling gedaan bij premium plus international ag ultra bright. nu kreeg ik daarna de volgende mail:
geachte heer/mevrouw,

u heeft via een initiële ideal betaling een machtiging afgegeven voor een doorlopende sepa incasso aan docdata payments ten name van premium plus international ag.

u gaat akkoord met de doorlopende afschrijving per sepa-incasso van het met premium plus international ag afgesproken bedrag van de onderstaande rekening.



middels deze akkoordverklaring, geeft u toestemming aan: •stichting foundation docdata payments (in naam van premium plus international ag) om een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om het met premium plus international ag afgesproken bedrag doorlopend van uw rekening af te schrijven.

docdata payments is in deze slechts een dienstverlener voor premium plus international ag.

gegevens mandant: stichting foundation docdata payments
hoofdstraat 82
8972lb
driebergen-rijsenburg
nl

incassant id: nl98zzz301689820000
mandaatnummer: ddps-256388078-201505111757260-2

bedrag: eur 3.99
rekening: mijn rekening
omschrijving: premium plus international ag ultra bright- t4w - nl

maar dit was nooit mijn bedoeling. ik ging voor een proefmonster van €3,99 en nu heb ik een automatisch incasso afgegeven??!!
dit is niet het ergste, maar als ik het artikel ga zoeken kan ik de site ook nergens meer vinden. dus ik kan niet eens direct aan de verkoper laten weten dat ik het product niet eens meer wil ontvangen en het geld terug wil. ik wil het product absoluut niet meer en helemaal niks meer met dit bedrijf te maken hebben.