Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 15-05-2015 08:44:22
Computers & Telefonie

jzip, iobit surf protection, lastpass enz

Hallo ik heb de betaalde versie van avast, nu wil dit programma zowat alle software eraf kieperen? wat ziet hij als gevaat iobitt, lastpas, locate, jzip, win optimizer 11 ?? ik gebruik ze al jaren, en worden door elke scanner geaccepteerd en oké bevonden,...
...maaaaaarrrrrrrrr tot mijn grote irritatie en schrik, komt hij aan ... avast heeft de volgende schadelijke software gevonden: googletoolbar, lastpass ?? jzip.en wat beveel;t avast aan schrik niet onze grote irritatie numero uno yahoooooo nouw van me leve nie ...en bovenstaande software . heeft iemand een free uitpak programma voor me ? ik kom helaas niet verdr als de enge meneren site van softtonic ...ook hier geldt van mn leven nie.
advies aub.. ik twijfel nu erg wat avast is de beste dacht ik in zn soort ( zegge ze ) bij jawel kassa op zaterdag tijdje terug..ik heb nog een vraag betreffende de ssd doe ik op een ander vraagbrief of hoe het heet...advies aub wat te doen met avast en waarom laat hij me locate niet installeren ???