Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fa
fastlane300 - 18-05-2015 13:40:03
Garantie & Verzekeringen

Moet ik betalen

Ik was verzekerd bij centraal beheer en ben overgestapt naar een andere verzekering. de verzekering is door mij opgezegd en door centraal beheer bevestigd, via een brief op 4 maart, dat deze per 01-03-2015 is gestopt. bij deze brief zat een nota waarin vermeld wordt dat we elkaar niets meer verschuldigd zijn.
op 28 maart krijg ik een betalingsherrinnering dat de premie over de periode van 01 - 03 tot 01 - 04 nog moet betalen. ik heb centraal beheer hierover een mail gestuurd met als bijlage kopieën van de door hen gestuurde brieven. in die mail heb ik duidelijk aangegeven dat mijn verzekering op 1 maart was gestopt en dat we, volgens hun schrijven, elkaar niets meer verschuldigd waren.
het antwoord op mijn mail was dat het spijtig was dat de brieven die waren verstuurd voor wat onduidelijkheid hadden gezorgd, maar dat de betalingsherrinnering niet voor die periode was die werd vermeld maar voor de maand februari.
mijn vraag hierop is tweeledig. kan centraal beheer mij verplichten alsnog te betalen en hoe moet ik hier verder op reageren?