Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ab
abcde - 19-05-2015 16:29:53
Geldzaken & Recht

aanmaningskosten

Vandaag ontving ik een aanmaning van de gemeente hilversum. blijkbaar ben ik vergeten de woonlastennota te betalen. aanmaningskosten 7 euro!

ik heb gebeld met de gemeente waarom dit bedrag zo hoog moet zijn. ik kreeg een meneer aan de telefoon die nou niet bepaald spraakzaam was. in eerste instantie vertelde hij mij dat ik deze 7 euro niet hoefde te betalen maar vertelde enkele tellen later dat dat dan wel mijn verantwoording zal zijn.

hij heeft voor mij geïnformeerd (of hij acteerde dat) waarvoor die 7 euro zijn. een zinnig antwoord kon hij ook daarna niet geven.

ik overweeg om deze 7 euro niet te betalen. 7 euro voor een automatische uitdraai van een a4'tje is ver van reëel, een uitleg heeft de gemeente hier niet voor.

heeft iemand hier ervaring met het niet-betalen van deze aanmaningskosten?