Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

md
mdengerink - 21-05-2015 10:55:36
Computers & Telefonie

vodafone

Goedemorgen, ik heb een abonnement bij vodafone, in oktober 2014 brak mijn beeldscherm van mijn telefoon, kreeg een leentoestel thuis en daarvan heb ik het scherm ook per ongeluk stukgemaakt, gelijk naar de leentoestel service gebeld en daar kreeg ik te horen dat iedereen daar standaard voor verzekerd is, het eerst volgende wat ik hoorde (eigenlijk zag) dat er €181.50 van mijn bankrekening was afgeschreven. gelijk dit bedrag gestorneerd en de rekening geblokkeerd, dit alles heb ik vodafone medegedeeld. gelijk ook aangegeven dat ik rekeningen van mijn lopende abonnement wel netjes betaal. vodafone heeft hierop een case gestart om ervoor te zorgen dat ik niet of minder kon betalen voor dit leentoestel.
ondertussen zijn er een aantal bedragen die bedoeld waren voor mijn lopende abonnement overgeschreven naar de openstaande rekening van het leentoestel. terwijl er een case loopt. op een gegeven moment contact gehad met medewerker van vodafone en deze gaf mij gelijk dat dit niet mocht. ( ik ga ook niet alvast de cel in als ik nog niet veroordeeld ben). nu heb ik de case van het kapotte leentoestel verloren, (ruim 3.5 maand moeten duren) en is deze nu al betaald met geld wat bestemd is voor mijn lopende abonnement, nu zegt vodafone dat ik een schuld heb van 'abonnement - geld, kan wel betalen met een betalingsregeling maar zolang deze regeling loopt zal mijn telefoon geblokkeerd worden. ik hoop dat u mij duidelijkheid kunt verschaffen, ik word nu neergezet als een wanbetaler terwijl ik dit niet ben.
ik heb vanaf oktober 2014 ongeveer 40/50 x gebeld en word van het kastje naar de muur gestuurd.