Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
michellekepen - 28-05-2015 13:27:18
Computers & Telefonie

extra opstartpagina's geen Google meer

Wanneer ik internet open start deze met de google-startpagina. ook wanneer ik bovenaan op de + druk om extra pagina's/tabbladen(?) te openen kreeg ik altijd google.

probleem: sinds kort echter krijg ik bij het openen van zo'n extra pagina iets met ask.com (http://www.search.ask.com/?gct=hp&o=apn10644a&qrsc=2871&l=dis&sver=3&apn_ptnrs=^ag5&dateofinstall=2015-05-04&d=533_100&v=1.1_702). dus start met google, de extra/nieuwe pagina's vormen het probleem.

ik zou graag gewoon weer google-opstartpagina's willen krijgen wanneer ik op de + druk voor extra pagina's. overigens heb ik, in ieder geval niet bewust, om deze ask.com gevraagd. ik beschouw het dan ook als een een soort virus.

volgens mij maak ik gebruik van windows en chrome. ik ben een computerleek, dus antwoorden svp in eenvoudige bewoordingen!