Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 28-05-2015 14:52:35
Computers & Telefonie

mysearch

Alvast sorry excusesen ik ken er echt niks aan doen enzo maar.....
met het binnen halen van programma core temp is er helaas iets meegekomen, het was niet te zien, ik lees altijd aleer ik installeer , het is iig de laaste die ik geinstalleerd hebt was ff nodig maarrrrrr........ er staat een vies dingetje op mijn computer , google heeft nu als startpagina mysearch ? hij staat niet als stratpagina bij instelingen, hij staat niet bij extensies . ook niet in het config. ik krijg hem wel weg hoor, als ik mbam er overheen gooi, maar die haalt alles weg bij google, lastpass, chrome in the dark, steam, webbescherming, iobitt, nou ff kort gewoon alles .. :-( ... en chrome startte niet meer op accepteerde gmail niet meer ? dus ff gekeken bij de quarantine van mbam en jawel daar stond de hele mikmak, dus ik op herstel, en jawel alles is er weer maar ook die irritante mysearch.. als ik nu de code heb waar die onder staat haal ik hem weg . maar dat is een soort algebra en hij zet alles om in een soort algebra, lastpass heet ook geen lastpass maar iets van sf;gjsgw97fyqwif273gqlfnalfhakgidhqq8oysn cacac zoiets....jullie voelen hem al aankomen ?? k durf het niet te vragen , deed het niet expres en zag hem niet aankomen :-( iemand de weg die leidt naar verwijdering van dit vuiltje :-)
noot. ik klik nooit op site s waar ask of yahoo bij staat dus da s t nie ...o krijg melding warning vcore 0000 kliktte erop maar gaat gewoon weg ??? zou je toch zeggen dat de computer uit gaat ?? hoort bij mijn vorig probleem voor degene die ervan af weten helptobe crew enzo