Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeroen1994 - 12-06-2015 22:32:27
Geldzaken & Recht

Makelaar beheert woning

Hoi!

wij wonen in een particulier studentenhuis met 5 personen, en onze huisbaas heeft de woning in beheer gebracht bij een makelaar omdat hij vaak op vakantie is in het buitenland.

nu is het zo dat de makelaar niet reageert op onze vragen en deze keer duurt het nu al een maand... makelaar is niet aangesloten bij een brancheorganisatie en er kan alleen contact met de huisbaas worden gemaakt via de makelaar.

is er iets wat we kunnen doen? de makelaar doet soms meer dan 2 weken om te reageren en onze vragen aan de huisbaas sturen ze dan door in een email maar we hebben nu dus al een maand geen antwoord (na vele mails die hun erop attenderen).

overigens gaat mijn specifieke vraag over dat volgens de huurcommisie rekenmachine mijn kale huur ongeveer 60 euro te hoog is (dan het wettelijke maximum), en de makelaar zegt dat alleen de huisbaas hierop kan reageren (nu dus al meer dan een maand geen antwoord).