Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hu
hunt0611 - 17-06-2015 12:27:57
Geldzaken & Recht

Burger King fraude

Aantal weken geleden was gaan eten met paar vrienden bij burger king en viel mij iets op, op de bon. ik had een king menu van €.3.- gehaald. en op de bon stond dat 6% btw was wat logisch is etens waren hebben 6% blasting. en de ''6%'' was €.0,17 ! stond op de bon. dus ik dacht 6% van €.3.- is toch gewoon €.018. en toen keek ik naar bedrag ex-btw stond €.2,83 wat dus eigenlijk €.2.82 moet zijn. dus mijn vraag is, wat gebeurt met dat ene cent echt? gaat het naar de belasting om steel burger king dat van de belasting? want op bon staat dat ze €.0.17 cent aan belasting geven wat eigenlijk dus €.0.18 moet zijn en hun verdienen €2,83 (staat op bon) wat dus €.2.82 moet zijn. is dit belasting fraude?

paar dagen later ben ik weer gegaan had ik een menu van €.9.45 uit die bon bleek €.0.03 gepikt te worden. dus hoe hoger het bedrag hoe meer ze pikken.

mijn nederlands is vrij slecht mijn excus daarvoor ik hoop dat jullie begrijpen wat mij vraag hier is.