Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mariez - 18-06-2015 14:05:51
Computers & Telefonie

Hoge abonnements kosten sinds Hi Kpn is

Hallo,

sinds hi werd overgenomen door kpn, brengen zij opeens kosten inrekening voor het gratis hi naar hi bellen. hierdoor zijn mijn telefoonkosten erg hoog. ik heb gebeld en dit is een fout in hun systeem die moet worden aangepast. echter werd er gezegd dat de eerste rekening(68 euro ong.) zou worden verrekend met de rekening van deze maand. dit is niet gebeurd en nu heb ik er zelfs een rekening bij van 126 euro!!!
na aanleiding hiervan heb ik weer gebeld en werd er gezegd dat dit wederom wordt verrekend met de volgende maand. dus ik moet nu gewoon dit hoge bedrag betalen en volgende maand krijg ik 107 euro van ze terug. ik gaf aan dat ik als student dit bedrag niet kan missen en of er niet iets geregeld kan worden. de enige oplossing die ze mij aanboden: het bedrag laten afschrijven, terugboeken en bellen voor een betalingsregeling waarin ik dit bedrag alleen in 2 termijnen kan betalen.

is dit geen contractbreuk van hi/kpn? ik wil hierdoor graag van ze af! ik mag verlengen bij hun maar dat ben ik dus nu niet meer van plan en het liefst zit ik niet nog tot aan september aan ze vast op deze manier!

heeft iemand tips/advies?