Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
dreadlock - 29-06-2015 11:06:50
Geldzaken & Recht

Fout belastingdienst

Hallo,

sinds maart heb ik een nieuwe huurwoning gekregen. ik heb vrij snel voor deze woning huurtoeslag aangevraagd. tegelijkertijd heb ik ook kinderopvangtoeslag aangevraagd. de kinderopvangtoeslag krijg ik gelukkig goed, maar mijn huurtoeslag heb ik tot op heden niet ontvangen. ik bel momenteel elke week met de belastingdienst omdat ik wel recht heb op de huurtoeslag. ze vertellen mij welke keer dat er een fout in het systeem zit, waardoor de gegevens niet goed zijn doorgekomen. dit schijnt al maanden een probleem te zijn wat blijkbaar moeilijk op te lossen is. maar ik zit nu dus al vanaf maart zonder huurtoeslag.

de belastingdienst heeft 8 weken om alles te regelen, dit termijn hebben ze niet behaald. daardoor zit ik nu in de problemen en kan ik of mijn huur niet betalen, of geen boodschappen doen. wat kan ik hiermee. het is hun fout, en dat geven ze ook toe, maar ze kunnen er niks aan doen. ik zit nu echt in financiƫle problemen