Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mariekelaamers - 30-06-2015 12:54:34
Geldzaken & Recht

Betalingen Zorgpremie fbto

Doordat ik werkeloos ben geworden voor twee jaar terug is ons budget ook wat minder geworden. nu hebben we een behoorlijke achterstand gekregen bij het betalen van de zorgpremie van fbto.dit omdat ze de premie automatisch de eerste van de maand afschrijven van onze rekening.
doordat bijna alle rekeningen de 21ste van de maand eraf gaan ( dan komt het salaris van mijn man binnen) is de eerste van de maand ons saldo nihil. hierdoor word dus alles wat er dan afgeschreven word word dan ook weer gestorneerd door de bank.
nu hebben we een betalingsregeling afgesproken met fbto en die gaat keurig netjes de 21ste van de maand eraf, nu stort ik dan ook gelijk maar de premie de 21ste naar fbto zodat we geen achterstand meer krijgen.
wat wil nu het geval, ze trekken dat geld van onze betalingsregeling af waardoor de premie toch weer niet betaald word. we hebben hierover gebeld en krijgen we te horen dat dit niet kan want de premie moet automatisch de eerste van de maand afgetrokken worden en dit kan niet op een andere manier, we kunnen beter stoppen met overmaken want de premie word niet betaald word gezegd.
wat kunnen we hier aan dien want we willen graag betalen maar we mogen niet waardoor we straks echt in de problemen komen omdat de betalingsregeling san ook weer stop gezet gaat worden omdat we weer een premie achterstand hebben?
we hopen dat jullie ons kunnen helpen.
met vriendelijke groet: fam. willemsen