Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jj
jjvanderhave - 30-06-2015 19:48:59
Huishouden & Energie

Energie Direct contract via Foto Klein

Energie direct heeft via foto klein een actie lopen om €100, -- terug te krijgen op je aankoop bedrag. niets mis mee natuurlijk. om je te overtuigen maken ze gebruik van de site van de consumentenbond/ energie vergelijkers. hier gaat het m.i. een beetje mis, want door de basis instellingen te gebruiken (vinkjes allemaal aan), komt standaard energie direct op nr1 te staan. dat wordt gebruikt als argument om over te stappen naar energie direct. wanneer je echter iets aanpast (bijv alleen. groene stroom) verdwijnt energie direct meteen.
kortom valt deze manier van voorlichting niet onder misleiding? je krijgt namelijk maar halve waarheden te zien en op die gronde verleid tot het aangaan van een contract.
het feit dat ze de site van de consumentenbond misbruiken/gebruiken geeft daarbij nog een extra gewicht mee en kan iemand sneller over de streep trekken.