Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petersimon - 07-07-2015 20:48:14
Huishouden & Energie

lekke ramen

Hallo, wie kan me helpen met advies? ik heb een woning gekocht (overdracht vindt plaats op 1 sept) met entree tussen woning en bijgebouw met ca. 20 kunststof ramen in het dak. in het voorjaar zaten die allemaal (!) vol condens. met makelaar en verkoper overlegd en in koopcontract gezet dat alle lekke ramen dienen te worden vervangen. nu blijken ze van dubbelwandig kunststof te zijn. vorige week leverancier erbij gehaald door verkopende partij. wat gek, er wordt geen condens geconstateerd.... hun conclusie: er zijn geen ramen lek en indien wel is dit logisch want dubbelwandige kunststof ramen zijn niet dampdicht.
verkoper en makelaar vinden dat ze hun best hebben gedaan en zijn er klaar mee en vinden me maar zeuren maar condens treedt pas op bij temperatuursverschillen en die komen na 1 september weer. ook al zeggen ze dat er niets aan de hand is, zee weigeren een bedrag in depot bij notaris achter te laten voor het geval de condens - zeker weten - weer terug komt en er alsnog gerepareerd moet worden. wat moet ik nu doen? ze nodigen me uit er een specialist bij te halen maar dat heeft volgens mij geen zin want in de zomer is er toch niets van te zien?